Presa britanică i-a lipit o etichetă lui Radu Drăgușin după prestația fundașului român cu Irlanda de Nord

Presa britanică i-a lipit o etichetă lui Radu Drăgușin după prestația fundașului român cu Irlanda de Nord

Presa din Insulă a analizat prestația lui Radu Drăgușin, fundaș titular în egalul realizat de naționala României contra Irlandei de Nord, scor 1-1, vineri, la București.

Englezii au vorbit despre prestația fostului jucător de la Genoa, pentru care Tottenham a plătit în această iarnă suma de 30 de milioane de euro. Publicația The Spurs Express a publicat cifrele obținute de Radu Drăgușin în meciul cu Irlanda de Nord și a dat și un verdict despre jocul fundașului român.

Și se pare că aceste concluzii sunt pozitive: „Evoluție solidă pentru fundașul celor de la Spurs. Pape Matar Sarr, Radu Dragusin și Pedro Porro au fost cu toții titulari pentru echipele lor naționale, în amicalele de vineri seara. Pedro a evoluat în amicalul Spania – Columbia, de pe London Stadium. El a evoluat 0- de minute, dar Columbia a câștigat cu 1-0, grație reușitei lui Daniel Munoz. Pape a jucat 73 de minute pentru Senegal, în victoria cu Gabon, scor 3-0, de la Amiens, Franța. El a adunat astfel 22 de meciuri la națională. Radu a bifat cea de-a 14-a selecție la naționala României, care a revenit de la 0-1 și a terminat la egalitate, 1-1, cu Irlanda de Nord, la București. Jamie Reid a deschis scorul, iar Dennis Man a egalat”, au notat cei de la Spurs Express.

În ultima partidă jucată de Spurs în Premier League, un 0-3 aspru la Fulham, Drăgușin a bifat în premieră un joc ca titular, profitând de accidentarea lui Van de Ven, din runda anterioară.

ADVERTISING

A fost prima partidă de pregătire a "tricolorilor" înainte de EURO 2024, iar marți, de la ora 21:30, urmează duelul cu Columbia, de pe Civitas Metropolitano (Madrid), arena lui Atletico.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!