Presa britanică, gafă majoră în privința lui Ianis Hagi

Presa britanică, gafă majoră în privința lui Ianis Hagi

Jurnaliștii din Marea Britanie au comis o gafă majoră în privința lui Ianis Hagi.

După ce Ianis a fost trimis să joace la echipa națională de tineret împotriva Danemarcei, vestea a ajuns și în Marea Britanie.

Totuși, jurnaliștii de la Sport Witness gafează și scriu că Ianis nu a debutat încă pentru naționala mare, în condițiile în care el are deja 14 meciuri pentru prima reprezentativă.

"Deși statisticile sale sunt impresionante pentru Rangers în acest sezon, cu un gol și 6 pase decisive în 11 meciuri din Scottish Premiership, Ianis Hagi încă nu a obținut prima convocare pentru țara sa. Jucătorul de 22 de ani a jucat pentru naționala U21 de 16 ori până acum și există un sentiment că ar putea fi promovat la prima echipă.

ADVERTISING

Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, așa că tânărul atacant, care abia a împlinit 22 de ani, a fost selectat din nou de Adrian Mutu pentru meciul cu Danemarca. Putea fi multă frustrare pentru Ianis, dar nu a fost cazul, deoarece starul lui Rangers s-a dus acolo și își face treaba", a scris Sport Witness.

În realitate, Ianis are deja 14 meciuri pentru naționala mare a României. El a debutat la prima reprezentativă tocmai din 2018, într-o victorie cu Lituania, scor 3-0.

În schimb, la naționala de tineret, Ianis nu a mai jucat din iunie 2019, în semifinala cu Germania de la Campionatul European.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇