Presa britanică, anunț îngrijorător pentru Radu Drăgușin

Presa britanică, anunț îngrijorător pentru Radu Drăgușin

Presa britanică face un anunț îngrijorător pentru Radu Drăgușin după transferul la Tottenham.

Jurnaliștii de la Football.London notează că Radu Drăgușin are o situație complicată, deoarece sunt șanse mari să prindă foarte puține minute până la finalul sezonului.

Asta deoarece managerul Ange Postecoglou este mulțumit de cuplul format de Romero și Van de Ven. Iar cum Tottenham va mai juca doar în Premier League, o dată pe săptămână, sistemul de rotație nu ar mai fi necesar.

"Având în vedere parteneriatul bun pe care Romero și Van de Ven îl formează, nu este clar încă de unde va veni timpul de joc al lui Drăgușin în următoarele săptămâni și luni. Eliminarea lui Tottenham din Cupa Angliei nu îl ajută deloc, având în vedere că echipa va mai juca doar în Premier League", a scris sursa citată.

ADVERTISING

De asemenea, publicația britanică a precizat că Ange Postecoglou nu dorește să schimbe sistemul de joc în așa fel încât să evolueze cu trei fundași centrali.

Radu ar putea prinde minute în această săptămână, fie în partida cu Brentford (31 ianuarie, de la 21:30), fie cu Everton (3 februarie, de la 14:30), și ar trebui să convingă că merită să fie o soluție.

Amintim că Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham pentru 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a refuzat Bayern München, Napoli și AC Milan.

ADVERTISING

El a devenit cel mai scump jucător român din istorie, depășind recordul lui Adrian Mutu (19 milioane de euro).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇