Jurnaliștii britanici îl critică dur pe impresarul lui Radu Drăgușin: ”Se speră că românul va renunța la el”

Jurnaliștii britanici îl critică dur pe impresarul lui Radu Drăgușin: ”Se speră că românul va renunța la el”

Radu Drăgușin este cel mai proaspăt transfer al lui Tottenham, fundaș central român de 21 de ani adus de la Genoa pentru 30 de milioane de euro.

Însă englezii, în speță presa din Insulă este total nemulțumită de prestația și de declarațiile făcute în ultima vreme de impresarul lui Drăgușin, e vorba de Florin Manea. Faptul că acesta dezvăluie foarte ușor informații legate de această afacere sau faptul că a declarat că Tottenham e doar un pas din cariera lui Radu, i-a deranjat mult pe britanici.

Un agent ar trebui să aibă multă prestanță și să fie mai echilibrat în declarații, scrie presa: „Deși cei mai mulți agenți obișnuiesc să fie tăcuți și să își facă treaba în culise, Manea iubește lumina reflectoarelor, oferind în mod regulat interviuri presei. Fanii lui Spurs sunt încântați de transferul lui Drăgușin, însă unii dintre ei s-au săturat deja de declarațiile oferite de Manea. A vorbit regulat în presa din Italia despre interesul lui Tottenham și a continuat să fie vocal și după transfer.

Radu Dragusin DEBUT vs Manchester United (14/01/2024)

Acum două săptămâni, Manea i-a enervat pe cei de la Spurs și pe fanii echipei declarând că îl vede pe Drăgușin jucând la Real Madrid sau Barcelona în trei sau patru ani. Acum, Manea a vorbit în presa din România despre comisionul încasat pentru transfer. Nu am văzut niciodată un om care să vorbească atât cât o face Manea. E ridicol de accesibil pentru presă, ceea ce nu este o veste bună pentru Tottenham, pentru că este probabil să dezvăluie detalii pe care clubul ar prefera să le țină în interior. Spurs speră că Drăgușin va semna cu un alt agent în următoarele șase luni”, au scris cei de la spurs-web.com.

ADVERTISING

Drăgușin a apucat deja să debuteze la Spurs, intrând în ultimele 5 minute ale întâlnirii cu Man.United, din runda precedentă de Premier League. El a fost doar rezervă vineri seara, în jocul de Cupa Angliei pierdut cu Man.City, scor 0-1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!