Presa britanică a făcut o analiză a partidei dintre FCSB și Manchester United. Scorul corect și pe ce loc va termina FCSB în grupă

Presa britanică a făcut o analiză a partidei dintre FCSB și Manchester United. Scorul corect și pe ce loc va termina FCSB în grupă

FCSB a fost trasă la sorți împotriva celor de la Manchester United, un adevărat titan al Angliei, în cadrul grupei principale din Europa League, acolo unde campioana României s-a calificat după o dublă dramatică în fața celor de la LASK Linz.

Englezii s-au grăbit să analizeze fiecare adversar al formației diavolilor roșii și au și dat un verdict în ce privește parcursul lui FCSB, dar și în ce privește meciul direct ce va avea loc abia anul viitor, pe 30 ianuarie. Mai mult, ziariștii au avansat chiar și un scor exact cu care s-ar putea încheia disputa de pe Arena Națională.

ADVERTISING

Britanicii nu o consideră pe FCSB cea mai facilă adversară din grupă, mai ales că se știe că la București fanii pot realiza o atmosferă electrizantă: ”Singurul motiv pentru care meciul cu FCSB nu este cel mai simplu de pe hârtie este pentru că e în deplasare. FCSB a câștigat campionatul României sezonul trecut, dar în actuala stagiune s-a prăbușit. După șase meciuri, FCSB e penultima în clasament și trece printr-o secetă de goluri. Românii vor face o atmosferă specială, iar jucătorii lor se vor pregăti pentru un meci mare, însă, chiar și așa, superioritatea lui United ar trebuie să își spună cuvântul. Predicția noastră – victorie cu 2-0 a lui United. FCSB ar avea totuși șanse să termine grupa principală între locurile 16 și 24, deci cu acces la play-off”, notează cei de la United in Focus.

ADVERTISING

Pe lângă „diavoli”, cei de la FCSB vor trebui să mai dea piept și cu alte cluburi tari, precum Rangers (deplasare), PAOK Salonic (deplasare), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare), Olympiacos (acasă), Midtjylland (acasă) și RFS (acasă).

E important de spus că meciul cu United fiind ultimul din grupă, e foarte probabil ca echipa din Anglia să fie deja calificată pe mai departe și să vină cu mai multe rezerve în ianuarie la București.

Jurnaliștii mai sus citați au mai ajuns la concluzia că adversara cea mai incomodă pentru Manchester United vă fi Fenerbahce, urmată de FC Porto, Rangers, Viktoria Plzen, FCSB, PAOK Salonic, Bodo/Glimt și FC Twente.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!