Ce decizie ia antrenorul de la FCSB în legătură cu Vlad Chiricheș după meciul cu LASK Linz

Ce decizie ia antrenorul de la FCSB în legătură cu Vlad Chiricheș după meciul cu LASK Linz

Fostul căpitan al naționalei României Vlad Chiricheș a dezamăgit în ultima perioadă la FCSB, iar patronul Gigi Becali a anunțat că a luat decizia de a-i rezilia contractul cu gruparea campioană a României.

Revenit la FCSB în vara lui 2023, Chiricheș a evoluat foarte bine sezonul trecut, ajutând enorm FCSB să redevină regina României după o pauză de 9 ani. Dar, în noua stagiune, gafele regulate l-au făcut pe Becali să declare că este mai bine ca cele două părți să se despartă amiabil.

El a trimis o pasă la adversar în minutul 89 cu LASK Linz, fază la care Târnovanu a respins uluitor în corner și și-a salvat clubul. Totuși, antrenorul Elias Charalambous e dispus să îi mai acorde o șansă lui Chiricheș: „Am auzit ce a spus patronul. Știți, Chiricheș e un nume imens în România. A făcut lucruri mărețe alături de club. Am mai spus-o, este foarte important în vestiar, prin personalitatea sa, prin cunoștințele sale, experiența. Este un jucător pe care îl respect enorm. Nu am vorbit încă, dar Chiricheș este concentrat și singurul lucru pe care îl face acum e să se pregătească pentru meciul de mâine”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă de dinaintea partidei cu UTA Arad, de duminică seara, de la 21.30.

ADVERTISING

Lui Chiricheș, ajuns acum la 34 de ani, i se va propune o funcție oficială în club, probabil aceea de director sportiv sau tehnic, după spusele aceluiași Becali: „O să-i dau banii la zi și să-i propun să închidem contractul. Aș vrea să rămână în club, din respect pentru el. E om bun, caracter, băiat deștept. Să fie și el acolo în staff”, a transmis latifundiarul din Pipera într-o ieșire la Palat.

Fundașul român era transferat în vara anului 2013 de Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!