Presa americană scrie din nou despre cazul de dopaj al Simonei Halep: "Le transmite tuturor un mesaj clar"

Presa americană scrie din nou despre cazul de dopaj al Simonei Halep: "Le transmite tuturor un mesaj clar"

Simona Halep încă își așteaptă verdictul din partea tribunalului Sport Resolutions de la Londra, în cazul său de dopaj care a devenit deja o adevărată epopee.

Românca speră și acum la un final fericit al acestei povești, după ce nu a mai disputat niciun meci oficial din august 2022, când a fost descoperit testul său anti-doping pozitiv la substanța denumită roxadustat, una folosită în cazul anemiilor severe.

Presa americană a ținut din nou să analizeze cazul dublei campioane de Mare Șlem, spunând că Halep vrea să transmită un mesaj clar prin ceea ce face în ultima vreme. Asta pentru că recent, sportiva noastră tot postează pe rețelele sociale imagini sau videoclipuri cu ea la antrenamente fizice sau antrenamente pe terenul de tenis, punctând prin asta că abia așteaptă o revenire pe teren.

"Ultimele trei postări ale lui Halep pe Instagram sunt videoclipuri de la antrenamente. Prin această alegere, Halep transmite tuturor un mesaj clar că nu va da înapoi", au transmis americanii de la Tennis World USA.

ADVERTISING

"Fiind un tribunal independent, nu putem comenta niciun aspect al cazurilor noastre, indiferent dacă procedurile s-au încheiat sau sunt în curs de desfășurare. Adoptăm această abordare pentru toate cazurile care ne sunt prezentate. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem oferi mai multe detalii în acest moment", a fost un comunicat transmis de tribunalul de la Londra pentru publicația Adevărul.

Rămâne de văzut când va primi Halep decizia oficială, și dacă ea va putea participa la turneul de la US Open, acolo unde a fost deja inclusă de organizatori pe tabloul principal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!