Presa americană avertizează înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: " E cel mai important lucru pentru ea"

Presa americană avertizează înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: " E cel mai important lucru pentru ea"

Presa din Statele Unite ale Americii a reacționat după anunțul că Simona Halep (33 de ani) va reveni pe teren mai repede decât era așteptată.

Simona va juca, începând de luni, 30 septembrie, la turneul WTA 125 de la Hong Kong, după cum a anunțat într-un clip video publicat de organizatori pe Twitter, iar jurnaliștii americani au comentat vestea revenirii.

Americanii susțin că, pentru Simona Halep, "cel mai important lucru" este să evite alte accidentări și să iasă de pe teren fără dureri, la Hong Kong.

ADVERTISING

"Simona Halep tocmai a anunțat veștea grozavă că va reveni pe teren mai repede decât era așteptată să o facă, la turneul WTA 125 Hong Kong. După meciul din mai, unde lucrurile nu au mers așa cum se aștepta, ea a luat o pauză mai lungă pentru a-și rezolva problemele.

Halep se simte pregătită să joace din nou și speră că, de această dată, totul să meargă bine. (…) Cu siguranță că își dorește un parcurs bun la Hong Kong, dar cel mai important lucru pentru ea este să iasă de pe teren fără dureri și să evite alte accidentări", scrie Tennis World USA.

ADVERTISING

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, participarea la turneul WTA 125 de la Hong Kong, în perioada 30 septembrie - 6 octombrie.

Simona a jucat ultimul meci oficial în luna mai, la Trophee Clarins, de unde s-a retras din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să joace.

În afara meciului de la Paris, Simona Halep a mai jucat, în 2024, cu Paula Badosa la Miami Open, unde primise un wildcard și unde a fost eliminată în primul tur.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!