Plecat de la FCSB, Joonas Tamm arată cu degetul: "El a vrut să plec. A fost trist"

Plecat de la FCSB, Joonas Tamm arată cu degetul: "El a vrut să plec. A fost trist"

Joonas Tamm (31 de ani) a plecat de la FCSB în perioada de mercato din vară și a vorbit, la două luni de plecare, despre momentul în care a trebuit să părăsească echipa.

Joonas Tamm a arătat cu degetul spre Gigi Becali, indicându-l drept omul care a decis plecarea sa de la FCSB.

Fundașul central a spus, însă, că nu crede că Becali a avut ceva împotriva lui, ci și-a dorit plecarea sa pentru a-i face loc lui Vlad Chiricheș.

"A fost destul de trist să plec, pentru că atitudinea fanilor faţă de mine a fost foarte bună. Antrenorul şi directorul sportiv au vrut să rămân. Dar proprietarul decide. Şi acum l-a adus pe internaţionalul român Vlad Chiricheş, din Serie A. Are viziunea lui şi nu poate spune nimeni nimic. Momentan, sunt primii în campionat după mult timp, dar au fost eliminaţi din Europa.

ADVERTISING

Nu cred că a avut ceva direct împotriva mea. Avea alte planuri pentru anul următor: să-l aducă pe acest frate român (n.r. Vlad Chiricheş). Am jucat în toate meciurile. Probabil că am avut cele mai multe minute jucate dintre titulari. Nu putea avea nimic împotriva mea, altfel nu aş fi jucat. Dar asta e tot.

A fost o experienţă unică. Sunt fericit că am avut un astfel de club în cariera mea. Bucureştiul este un oraş mare, dar, oriunde m-am dus, am fost recunoscut peste tot şi asta a fost foarte tare", a declarat Joonas Tamm, confom soccernet.ee.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tamm a ajuns acum la Botev Plovdiv, în Bulgaria. El a strâns 44 de partide şi a marcat patru goluri, în sezonul 2022/2023.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!