Planurile lui Cristiano Ronaldo pentru 2021

Planurile lui Cristiano Ronaldo pentru 2021

Atacantul vedetă al echipei italiene Juventus Torino şi al naţionalei de fotbal a Portugaliei, Cristiano Ronaldo, spune că speră să joace în continuare ”mulţi ani”, iar câştigarea Cupei Mondiale rămâne un ”vis” al său, notează BBC.

Câştigător de cinci ori al Balonului de Aur, cel mai prolific marcator în Serie A în acest sezon competiţional, chiar dacă Juve este momentan pe locul 6, Ronaldo (35 ani) are nevoie de doar şapte goluri internaţionale pentru a egala recordul mondial de 109 goluri stabilit de iranianul Ali Daei.

ADVERTISING

"Nu contează vârsta. Ceea ce este important este mintea. Nu contează dacă Cristiano Ronaldo este bun, mâine nu ştii ce se va întâmpla. Eu trăiesc în prezent, trăiesc momentul. Acum momentul este bun, mă simt fericit, mă simt în formă, sunt într-un moment bun din viaţa mea. Sper să joc mulţi, mulţi ani, dar nu ştii niciodată. Acesta este fotbalul, nu ştim ce urmează să se întâmple mâine. Când vorbesc cu colegii tineri le spun întotdeauna 'bucură-te de moment', pentru că nu ştim niciodată ce se va întâmpla. Am speranţe pentru viitor, aşa că sunt fericit cu asta", a spus Ronaldo.

ADVERTISING

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfăşurată la Dubai.

Starul lusitan i-a devansat în cadrul votului pe argentinianul Lionel Messi, brazilianul Ronaldinho şi egipteanul Mohamed Salah. Cristiano Ronaldo a primit cu emoţie trofeul oferit de organizatori. "Acest premiu este foarte important pentru mine. A fi nominalizat alături de mari fotbalişti este o onoare. Acest lucru mă motivează şi mai mult. Este uimitor că mulţi copii vor să fie ca mine, să aibă aceeaşi tunsoare. Vreau să-i văd în întreaga lume făcând atmosferă atunci când înscriu un gol", afirma portughezul, care a spus atunci că îşi doreşte o revenire cât mai rapidă a fanilor în tribune.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇