Planul pus la cale de Becali: Iată cu ce antrenor de top negociază

Planul pus la cale de Becali: Iată cu ce antrenor de top negociază

Postul lui Bogdan Vintilă pe banca celor de la FCSB este în pericol, iar SpotMedia.ro dezvăluie culisele unei mutări pe care Gigi Becali o pregătește de câteva zile.

Becali s-a convins că Bogdan Vintilă nu este antrenorul potrivit pentru FCSB. În primul rand, și-a dat seama că jucătorii nu îl ascultă și nu îl respectă, motiv pentru care pregătește o mutare care să salveze finalul sezonului.

Astfel, Gigi Becali a început deja discuțiile cu Laurențiu Reghecampf. Sursele SpotMedia.ro susțin că Reghecampf i-a transmis că nu poate veni la echipă deoarece este sub contract cu Al Wasl, unde va rămâne și din sezonul următor.

ADVERTISING

Din informațiile SpotMedia.ro, Becali i-a făcut însă o altă propunere lui Reghecampf: să vină la FCSB ca supervizor doar pentru o lună, până la finalul acestui sezon. Pentru acest lucru, Reghecampf ar avea nevoie de o dispensă din partea șeicilor.

Astfel, Becali îl vrea pe Reghecampf în calitatea de supervizor la echipă, fară să stea pe banca la meciuri, ci doar să asiste din tribună și să discute cu jucătorii, afirmă sursele noastre.

În plus, Bogdan Vintilă nu va fi demis, chiar dacă Reghecampf va accepta oferta lui Becali. Acesta ar urma să rămână la echipă și să stea pe bancă, chiar dacă va fi retrogradat la stadiul de secund.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum, totul depinde de Reghecampf. Antrenorul nu vrea nici să-i supere pe șeicii lui Al Wasl, echipă cu care se afla sub contract, dar ar dori să contribuie la salvarea sezonului de la FCSB.

Un prim pas a fost făcut, iar Reghecampf i-a transmis preparatorului său fizic Tommy Neubert să accepte oferta făcută de FCSB.

Reghecampf mai are deja două experiențe pe banca lui FCSB, între mai 2012 și mai 2014, respectiv decembrie 2015 și mai 2017, fiind cel mai de succes antrenor din istoria recentă a roș-albaștrilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇