Bogdan Vintilă, în pericol de a fi demis de la FCSB

Bogdan Vintilă, în pericol de a fi demis de la FCSB

Gigi Becali îi transmite un ultimatum lui Bogdan Argeș Vintilă.

FCSB o întâlnește pe marea rivală Dinamo în semifinalele Cupei României, iar finanțatorul vicecampioanei României anunța că nu acceptă alt rezultat în afară de calificare.

Avertismentul lui Becali vine după ce FCSB a ajuns la 9 puncte în spatele lui CFR Cluj în play-off--ul Ligii 1, luându-și astfel gândul de la câștigarea titlului.

Totodata, ultimatumul lui Becali îi vizează și pe jucători.

"Alt rezultat în afară de calificare nu-l accept, nu-l iau in calcul deloc. Cum e, cum nu e echipa… nu accept decăt calificare. De aia sunt la Steaua, ca să rezolve jocul. O să mai revină jucători. Sunt 9 consacrați, de aia sunt la FCSB. Probabil numai un copil o să joace de data asta".

Gigi Becali, la Sport.ro
ADVERTISING

"De aia sunt acolo, să căștige meciul. Nu mai merg la echipă, n-am ce să motivez. Îmi văd de treaba mea, fiecare să-și facă meseria. Ei au o meserie, să și-o facă. Au directori, n-am eu ce căuta pe acolo. Dacă nu-și apară meseria lor ca lumea, e treaba lor, familia lor, banii lor. Treaba lor! Fiecare să-și facă meseria. Am făcut bine sau prost, Dumnezeu știe. Vom vedea dacă am făcut bine sau prost, dar nu acum. Nu sunt dezamăgit de nimic, nu! Nici de antrenori, nici de nimeni. În funcție de cum iși face fiecare meseria, iși ține locul, banii, crește sau abandonează"

Gigi Becali
ADVERTISING

Prima manșă a semifinalei dintre Dinamo și FCSB e programată joi seara, de la ora 20:00, pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Echipele probabile de la Dinamo – FCSB:

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, Puljic, Grigore, Sin – Mrzljak, Filip – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – Perovic

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Pantea – Vînă, Ov. Popescu, Moruțan – Man, Petre, Olaru

Cine televizează Dinamo – FCSB

Partida dintre Dinamo și FCSB, din prima manșă a semifinalelor Cupei României, va fi televizată de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport.

ADVERTISING

Manșa retur este programată pe 8 iulie, la o ora ce nu a fost stabilită deocamdată, pe Național Arena, tot fară spectatori.

În cealaltă semifinală a Cupei României se vor întâlni Sepsi OSK și Poli Iași.

Cote la pariuri la Dinamo – FCSB

  • Victorie Dinamo – 3.40
  • Egal – 3.50
  • Victorie FCSB 2.12
  • Dinamo se califică în finală – 3.00
  • FCSB se califică în finală – 1.35

Vezi: Avancronica meciului dintre Dinamo și FCSB


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇