Performanță remarcabilă pentru Cristiano Ronaldo

Performanță remarcabilă pentru Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a disputat al 600-lea meci de campionat din cariera sa, marţi seara, contribuind cu un gol la victoria obţinută pe teren propriu de Juventus Torino, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Spezia, în cadrul etapei a 25-a din Serie A.

Starul lusitan a ajuns astfel la 20 de goluri marcate de la debutul actualei ediţii a primei ligi italiene de fotbal, consolidându-şi poziţia de lider al clasamentului golgheterilor.

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care a reuşit să înscrie cel puţin 20 de goluri în primele cinci campionate din Europa, în ultimele 12 sezoane, conform Reuters.

ADVERTISING

"Bătrâna doamnă" a deschis scorul în repriza secundă a partidei de la Torino, prin Alvaro Morata (62), iar apoi şi-a majorat avantajul prin Federico Chiesa (71), înainte ca Ronaldo să închidă tabela, în minutul 89.

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost rezervă la Juventus în acest joc şi a rămas pe bancă până la final.

În urma acestui succes, campioana Juventus Torino a acumulat 49 de puncte, consolidându-şi poziţia a treia în clasament. Lider este Inter Milano, cu 56 puncte, urmată de AC Milan, cu 52 de puncte.

ADVERTISING

Miercuri sunt programate partidele Sassuolo - SSC Napoli, AC Milan - Udinese, Genoa - Sampdoria, Benevento - Hellas Verona, Atalanta Bergamo - Crotone, Cagliari - Bologna şi Fiorentina - AS Roma, în timp ce joi se va disputa întâlnirea Parma - Inter Milano.

Meciul Lazio Roma - Torino a fost amânat după depistarea unor cazuri de infectare cu Covid-19 în lotul torinez.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇