Pep Guardiola țintește finala UEFA Champions League, după succesul din Premier League

Pep Guardiola țintește finala UEFA Champions League, după succesul din Premier League

Manchester City este foarte aproape de titlu în Premier League, după ce a învins-o pe Everton în weekend cu scorul de 3-0. Pep Guardiola a primit o mână de ajutor de la Brighton, care s-a impus cu același scor pe terenul celor de la Arsenal. În aceste condiții, toată atenția antrenorului iberic este concentrată acum asupra returului cu Real Madrid de pe Etihad Stadium.

Erling Haaland și-a făcut încălzirea în campionat

Manchester City continuă să fie principala favorită în UEFA Champions League, conform cotelor afișate de casa de pariuri online Unibet. Cetățenii au o cotă de 1.68, înainte de manșa retur cu Real Madrid. Favorita numărul 2 este gruparea antrenată de Simone Inzaghi – Inter Milano – cu o cotă de 4.00. Italienii sunt urmați de Real Madrid, trupa lui Carlo Ancelotti având o cotă de 5.50. Formația cu cele mai puține șanse de a câștiga finala de la Istanbul este AC Milan. Gruparea de pe San Siro are o cotă de 26.00 pentru o asemenea performanță.

ADVERTISING

Marți 17 mai, de la ora 22:00, Manchester City primește vizita celor de la Real Madrid. Britanicii sunt mari favoriți pentru o victorie în timpul regulamentar, având o cotă de 1.62. Remiza este cotată cu 4.60, iar succesul ibericilor cu 5.25. În manșa tur, Erling Haaland i-a dezamăgit pe suporteri. Norvegianul nu a reprezentat un pericol la poarta lui Thibaut Courtois, fiind marcat perfect de Antonio Rudiger.

În weekend însă, Haaland a marcat în poarta celor de la Everton, iar golul a fost exact imboldul moral de care fostul atacant al celor de la Borussia Dortmund avea nevoie, înainte de meciul cu Real. 

HAALAND-DESCHIDE-SCORUL

Stefano Pioli, all-in pe cartea atacului

AC Milan a cam ieșit din calculele pentru locul 4 din Serie A, după înfrângerea cu Spezia din deplasare, scor 2-0. ”Diavolii” au reușit să câștige doar una din precedentele 4 etape, chiar contra celor de la Lazio - formația de deasupra. Fără folos însă, deoarece milanezii trebuie să recupereze un handicap de 4 puncte în ultimele 3 runde. În aceste condiții, singura șansă a celor de la AC Milan de a mai salva sezonul este calificarea în finala UEFA Champions League și câștigarea trofeului. Nu va fi deloc ușor, deoarece diferența dintre cele două mari rivale locale a fost una imensă în tur. 

ADVERTISING

Inter s-a impus cu scorul de 2-0 pe San Siro, grație reușitelor luI Edin Dzeko și Mkhitaryan. Returul va avea loc pe aceeași arenă, însă sub denumirea de Giuseppe Meazza. Inter pornește din nou ca favorită, având o cotă de 2.10 la victorie. Remiza între cele două este cotată cu 3.35, în timp ce victoria oaspeților a primit o cotă de 4.00.

FOTO-PESTE-2.5-GOLURI

Sevilla și Juventus, victorii clare în weekend

Joi 18 mai, de la ora 22:00, este programată manșa retur a celor două semifinale Europa League – Leverkusen vs. AS Roma & Sevilla vs. Juventus. Dacă romanii s-au impus în tur cu scorul de 1-0, cealaltă dublă manșă este încă indecisă. Juve a egalat-o pe Sevilla în ultimul minut de prelungiri, iar acum trebuie să reziste pe Sanchez Pizjuan.

ADVERTISING

Moralul este bun în ambele tabere, după succesele din weekend. Sevilla a trecut fără emoții de Valladolid, 3-0 în LaLiga. De partea cealalta, Juventus a depășit-o acasă pe Cremonese cu scorul de 2-0 și și-a betonat locul de UEFA Champions League. Bătrâna Doamnă l-a pierdut însă pe Paul Pogba, care pare să nu mai treacă peste problemele medicale.

În returul de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla pornește ca favorită. Ibericii au o cotă de 2.55 pentru a se impune, iar italienii sunt cotați cu 3.05. Remiza are o cotă de 3.30, iar orice rezultat de egalitate va împinge meciul în prelungiri. În privința calificării, tot trupa lui Mendilibar este cotată cu prima șansă – având o cotă de 1.72. Juventus are o cotă de 2.12 pentru a ajunge în finala de la Budapesta.

FOTO-PESTE-1.5-GOLURI-IN-PRIMA-REPRIZA

Romanii au și ei șansa a doua la o victorie pe terenul celor de la Leverkusen, fiind cotați cu 3.95. Remiza pe BayArena a primit o cotă de 3.55, iar nemții au o cotă de 2.04 pentru a câștiga.

Fanii fotbalului italian o vor încuraja în aceeași seară și pe Fiorentina, care încearcă să treacă de FC Basel pentru a ajunge în finala Conference League. Elvețienii s-au impus cu scorul de 2-1  în manșa tur din Italia.

Cotele pot suferi modificări.