Pensionată la doar 44 de ani, fosta sportivă Monica Iagăr face campanie pentru partidul lui Dragnea: "Hai, români, să facem zid în jurul noului partid"

Pensionată la doar 44 de ani, fosta sportivă Monica Iagăr face campanie pentru partidul lui Dragnea: "Hai, români, să facem zid în jurul noului partid"

Fosta sportivă Monica Iagăr s-a pensionat în 2017 la doar 44 de ani. Presa a scris atunci că va avea o pensie de 12.000 RON pe lună. Ea a negat că suma ar fi atât de mare, dar nu a clarificat niciodată această problemă. Patru ani mai târziu, Monica Iagăr are suficient timp liber și s-a înscris în partidul susținut de Liviu Dragnea la câteva luni de la ieșirea din închisoare, Alianța pentru Patrie.

În 2017, când s-a pensionat la doar 44 de ani din funcția de președinte interimar al CS Dinamo, cazul Monicăi Iagăr a stârnit vâlvă în presă. La acel moment, în presa s-a scris că Iagăr a luat decizia să se pensioneze de urgență pentru a putea beneficia de o pensie specială care urma să fie mai mare decât salariul său.

ADVERTISING

Anii au trecut, iar Monica Iagăr s-a ocupat de o sală de fitness pe care o are împreună cu soțul său. De la începutul acestei luni, fosta atletă s-a înscris însă în Alianța Pentru Patrie, partidul susținut de Liviu Dragnea.

”Îmi iubesc țara și am reprezentat-o cu cinste și onoare în toată cariera mea sportivă. M-am înscris în Alianța Pentru Patrie pentru că avem nevoie de o Românie în care românii să fie respectați! Avem nevoie de o Românie demnă și sigură pentru copiii noștri!", a spus Monica Iagăr.

ADVERTISING

În ultimele zile, Monica Iagăr se comportă ca un adevărat postac pe Facebook și face campanie intensă partidului susținut de Dragnea. Practic, întreaga sa activitate este legată de promovarea APR.

Astfel, în data de 4 noiembrie, Iagăr a publicat o poezie în care îi îndeamnă pe români "să facă zid" în jurul APR.

“Dacă vrei și crezi că poți,
Să scăpăm țara de hoți,
De-ți pasă de România,
Și vrei să stârpești hoția,
Hai, români, să facem zid,
În jurul noului partid!
Azi, plâng morții în morminte,
Și ne spun: ,,luați aminte,
De la moți la moldoveni,
Din Banat și la olteni,
Noi, murit-am pentru țară,
Nu ne faceți de ocară,
Luați tara înapoi
De la hoți și trădători…!"
, este poezia publicată de Iagăr pe Facebook, al cărei autor este necunoscut.

ADVERTISING

De asemenea, Iagăr a început să distribuie masiv mesajele liderului APR, Codrin Ștefănescu, scrisoarea adresată de Liviu Dragnea lui Marcel Ciolacu, dar și grupul susținătorilor partidului din Sectorul 1 în care se află puțin peste 400 de oameni.

În plus, Iagăr se ocupă și de distribuția mesajelor APR și pe grupurile de Facebook, o practică foarte des întâlnită și printre susținătorii AUR. Iar fosta atletă face acest lucru inclusiv pe grupurile care nu au legătură cu politica.

Spre exemplu, în data de 11 noiembrie, Iagăr a distribuit un mesaj al lui Codrin Ștefănescu în grupul "Agenda 2022 - O alternativă pentru sportul românesc", în care acesta susținea că "Sunt de o mie de ori mai mulți români curajoși și demni, decât nemernicii care încearcă să distrugă România". Cu doua zile în urmă, pe același grup, Monica Iagăr îi îndemna pe oameni să se înscrie în grupul membrilor APR din Sectorul 1. Scenariul s-a repetat și joi, când Iagăr a distribuit în același grup un mesaj al lui Liviu Dragnea.

Monica Iagăr a fost de opt ori campioană națională a României, de 4 ori campioană balcanică, a câștigat Cupa Mondială în 1998 și este campioană europeană în sală și în aer liber.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇