Paula Badosa, impresionantă de Simona Halep: "Așa scrisoare onestă și transparentă"

Paula Badosa, impresionantă de Simona Halep: "Așa scrisoare onestă și transparentă"

Paula Badosa a rămas impresionată de mesajul prin care Simona Halep a dezvăluit motivele pentru care a ales să se opereze acum la nas.

Jucătoarea iberică consideră că Simona va ajuta și alte persoane prin mesajul ei.

"Așa scrisoare onestă și transparentă din partea Simonei Halep. Mulțumesc pentru că ți-ai împărtășit aceste gânduri și ajuți alți oameni cu experiența ta. Însănătoșire grabnică, Simona", a reacționat Paula Badosa pe Instagram.

Ce a scris Simona Halep în scrisoarea făcută public ieri:

"Când am pierdut la US Open, am realizat că sunt complet epuizată mental. Problemele pe care le aveam cu respirația de câțiva ani au devenit și mai grave cu timpul, așa că am ascultat sfatul medicilor și am apelat la intervenția chirurgicală.

ADVERTISING

N-a putut s-o fac mai devreme pentru că n-am avut cele trei luni necesare recuperării. Tenisul a fost întodeauna preocuparea mea principală în viață. Dar acum am simțit că e momentul să fac ceva și pentru mine. Din acest motiv am făcut și partea estetică, la care am vrut să apelez de mult timp pentru că nu-mi plăcea cum arată nasul meu. Așa că am facut-o, am rezolvat atât problema medicală, cât și partea estetică"

Simona Halep nu va mai juca în acest an, urmând a reveni pe terenul de tenis la începutul anului viitor, cel mai probabil cu ocazia turneelor din Australia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!