Paul Pogba, aceeași pedeapsă ca Simona Halep: 4 ani de suspendare pentru dopaj cu testosteron

Paul Pogba, aceeași pedeapsă ca Simona Halep: 4 ani de suspendare pentru dopaj cu testosteron

Paul Pogba (31 de ani) a fost suspendat timp de 4 ani pentru dopaj.

Presa din Italia anunță, joi, că mijlocașul Paul Pogba, legitimat la Juventus, și-a aflat pedeapsa după ce a fost depistat pozitiv cu testosteron.

Potrivit La Repubblica, procuratura italiană anti-doping a dictat o pedeapsă de 4 ani de suspendare pentru Paul Pogba, care a fost depistat pozitiv cu testosteron pe 20 august, după Udinese - Juventus 0-3, meci în care francezul nu a jucat deloc.

Apărarea construită de Pogba, împreună cu avocații săi, nu a fost acceptată de procurorii anti-doping din Italia, astfel că fotbalist va sta pe bară timp de patru ani.

ADVERTISING

Paul Pobga împlinește 31 de ani pe 15 martie, iar suspendarea de patru ani înseamnă, probabil, sfârșitul carierei francezului.

Revenit la Juventus în vara lui 2022, Paul Pogba mai avea contract cu formația italiană până în vara lui 2026.

Pogba a câștigat Cupa Mondială cu Franța în 2018, dar și Nations League în 2021, de asemnea Europa League cu Manchester United în 2017. Cele mai mari satisfacții le-a cunoscut în tricoul lui Juventus, cu care a câștigat patru titluri de campion, două Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei.

ADVERTISING

În 2016, Manchester United a plătit 106 milioane de euro pentru a-l lua de la Juventus, cel mai scump transfer din istoria fotbalului la vremea respectivă. Între timp, transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG (222 de milioane de euro) deține și în prezent recordul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!