Patronul Mihai Rotaru îl dorește pe Loți Boloni la cârma Craiovei, după îndepărtarea lui Ouzounidis

Patronul Mihai Rotaru îl dorește pe Loți Boloni la cârma Craiovei, după îndepărtarea lui Ouzounidis

Universitatea Craiova l-a demis pe antrenorul său grec Marinos Ouzounidis vineri după rușinea de joi din Conference League cu KF Laci din Albania, scor 0-1, iar acum e în căutare de un om pentru banca sa tehnică.

Patronul Mihai Rotaru speră acum la un nume mare pentru banca oltenilor, e vorba chiar de marele Ladislau Boloni (68 de ani), cel care este liber de contract după despărțirea de grecii de la Panathinaikos.

Meciul cu FCSB va fi pregătit până una alta de secundul Dragoș Bon (41 de ani). Aducerea lui Boloni e un vis mai îndepărtat al lui Rotaru, iar acum el poate fi realizabil, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Culmea, Loți Boloni nu a antrenat niciodată în Liga 1, deși în dese rânduri a fost curtat de echipe precum Rapid, Steaua, sau, mai nou, Sepsi OSK.

Marinos Ouzounidis, dat afară de la Universitatea Craiova

"Am avut discuții cu doi președinți foarte interesanți din Liga 1 și pe amândoi îi apreciez foarte mult. Amândoi sunt de o seriozitate maximă și le dau credit. Da, din România. Dar... Cam atât. Am discutat cu două cluburi și jumătate. Zic jumătate fiindcă nu am discutat cu el, dar știu că la un moment dat aș dori să ajut", puncta Boloni, campion european cu Steaua în 1986 pentru GSP, în luna decembrie a lui 2020.

Ouzounidis a stat doar 26 de meciuri pe banca Craiovei, bifând totuși două trofee, Cupa și Supercupa României.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Rapid obține o nouă victorie

Leo Messi, liber de contract de 3 săptămâni: Ce spune președintele Barcelonei despre viitorul argentinianului

Trebuie să ne vaccinăm, invitația la nevaccinare este invitație la moarte”, a spus premierul italian Mario Draghi. A urmat o explozie de programări

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!