Patronul lui CFR Cluj ia prima măsura după meciul cu Rapid: "Nu am vrut să reacționez la cald"

Patronul lui CFR Cluj ia prima măsura după meciul cu Rapid: "Nu am vrut să reacționez la cald"

CFR Cluj a câștigat meciul cu Rapid, din etapa a 27-a a Ligii 1, dar Nelu Varga nu a fost deloc mulțumit.

Finanțatorul clujenilor anunță că va avea o ședință cu jucătorii, dar și cu staff-ul tehnic.

"O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu stafful tehnic, să vedem care sunt problemele. Dau atâția bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiții, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres", a spus Nelu Varga, potrivit Gazeta Sporturilor.

"Nu am vrut să reacționez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situația. Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Varga a dezvăluit și că a moștenit o datorie uriașă și din acest motiv a ajuns să aibă restanțe salariale la jucători.

"Sunt niște salarii restante, dar totul se va rezolva. Lumea nu știe că, după ce am dat afară vechea conducere, m-am trezit cu datorii mai vechi, de 10 milioane de euro", a dezvăluit Varga.

"Mie îmi spuneau că totul e în regulă, tot dădeam bani, dar n-am știut nimic despre ce se întâmpla, de fapt. Am achitat deja opt, am încercat să țin pasul și cu salariile. Dar nici eu nu sunt sac fără fund! Au fost jucători aduși pe bani mulți, unii nu jucau, apoi am plătit și ca să plece. De aceea am și demarat un audit", a conchis patronul grupării din Gruia.

ADVERTISING

CFR Cluj are 8 puncte avans în fruntea clasamentului Ligii 1.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇