Patronul celor de la FCSB dă de pământ cu jucătorii săi: Am ajuns o echipă de pluton

Patronul celor de la FCSB dă de pământ cu jucătorii săi: Am ajuns o echipă de pluton

Patronul celor de la FCSB Gigi Becali a fost extrem de supărat după prestația jucătorilor săi în partida cu FC Botoșani, meci terminat cu scorul de 1-1, sâmbătă pe Arena Națională în prima etapă din returul play-off-ului din Liga 1.

Un meci în care au marcat Coman și Țigănașu, au fost și două eliminări, iar pe final, minutul 85, Florin Tănase putea marca un gol atât de simplu..:

FCSB calcă din nou strâmb în Liga 1

”Ce să mai fac eu, nu vedeți..jucătorii iau salarii mari și am ajuns o echipă de pluton, nu mai putem să batem nici măcar pe Botoșani. Cad pe teren, nu se țin pe picioare, cred sincer că nu sunt bine antrenați. Când intră, la început, joacă bine. Apoi cred că nu mai pot fizic, nu-mi dau seama ce se întâmplă. Nu am ce măsuri să iau, ce..e meseria mea?

ADVERTISING

Îmi e teamă sincer pentru locurile de Europa. Dacă jucăm așa, nu avem cum să ajungem acolo. Așa nu o bați pe Sepsi. Sincer, dacă jucăm în halul ăsta și Dinamo poate să ne dea trei. Mă dezgustă, mă dezamăgește atitudinea lor. Nu avem bărbăția aia de care tot vorbesc. Tu ești în pericol să ratezi cupele europeane și joci așa cu Botoșaniul?!”, a fost reacția de după partidă a latifundiarului din Pipera la televiziunea DigiSport.

El a mai anunțat după joc și plecarea lui Dennis Man de la echipă:

Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man

ADVERTISING

FCSB e pe 3 în Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu Astra și Botoșani, Astra având un meci mai puțin dar neavând dreptul să joace în cupele europene.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇