Pas greșit important în lupta la titlu făcut de Barcelona

Pas greșit important în lupta la titlu făcut de Barcelona

Catalanii de la FC Barcelona s-au împotmolit iarăși în Primera Division, unde au mai pierdut două puncte ce pot fi vitale în lupta la titlu cu Real Madrid din acest final de sezon pe muchie de cuțit în Spania.

Messi, Suarez, Pique și compania au remizat doar în deplasarea de la Celta Vigo, scor 2-2, după ce au condus cu 1-0 la pauză, dar și cu 2-1 în minutul 88.

Suarez a deschis scorul în minutul 20 după o schemă surprinzătoare la o lovitură liberă inventată de Messi. Gazdele au egalat prin rusul Smolov puțin după pauză, însă același Suarez a adus-o din nou pe Barcelona în avantaj, tot din pasa lui Messi, în minutul 67.

ADVERTISING

Căpitanul Iago Aspas și-a făcut însă datoria după mai multe ratări și a egalat în minutul 88, aducând Barcei al doilea egal în ultimele 3 etape.

Cum arată acum lupta la titlu

Real Madrid se poate duce la două puncte avans dacă va triumfa duminică în deplasarea de la Espanyol, ultima clasată din Spania, cu 6 etape înainte de finalul sezonului. Culmea, Barcelona a scăpat de un eșec pe Balaidos din Vigo, după ce Ter Stegen a parat incredibil șutul lui Nolito din ultima fază, minutul 94.

Cele patru goluri ale întâlnirii le puteți urmări în imagini VIDEO pe acest link.

ADVERTISING

Echipele de start:

Celta Vigo: Ruben - Aidoo, Saenz, Araujo - Kevin, Brais Mendez, Okay, Denis Suarez, Jacobo - Aspas, Smolov.

Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Vidal, Rakitic, Puig - Messi, Suarez, Fati.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇