Parma lui Man și Mihăilă mai rămâne un sezon în Serie B

Parma lui Man și Mihăilă mai rămâne un sezon în Serie B

Dezastru pentru românii Dennis Man și Valentin Mihăilă de la Parma, echipă care a ratat barajul de promovare în Serie A.

În semifinalele acestui baraj, Parma a remizat acasă cu Cagliari, scor 0-0, ratând calificarea în finala cu Bari, după ce în tur pierduse incredibil, scor 2-3, după ce condusese cu 2-0. Man a fost titular la cruciați dar nu a avut nicio realizare notabilă pentru gazde, iar în minutul 66 a fost înlocuit chiar de colegul său de la națională, Vali Mihăilă.

Fostul oltean nu s-a remarcat însă nici el cu nimic în meciul contra trupei din Sardinia. Parma a marcat un gol în minutul 74, prin francezul Bonny, însă reușita a fost anulată pe motiv de offside după consultarea VAR.

Parma 0-0 Cagliari | Serie B Semifinale di Ritorno Playoff Highlights 2022-23

Parma a lovit bara transversală în minutul 85 prin torpila lui Zanimacchia și totul s-a terminat aici. Încă un sezon ratat pentru fosta grupare sponsorizată de Parmalat, care va mai juca încă un sezon în liga secundă italiană.

ADVERTISING

Cagliari, echipă antrenată de reputatul Ranieri, va evolua în finala pentru Serie A contra lui Bari. Cele două au terminat Serie B pe locurile 3 și 5.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!