Parma a stabilit noul preț al lui Dennis Man

Parma a stabilit noul preț al lui Dennis Man

Dennis Man nu o duce deloc bine la Parma și are șanse foarte mari să schimbe echipa în această iarnă.

Nici schimbarea antrenorului de la Parma nu a fost de bun augur pentru mijlocașul român, care este în continuare rezervă, iar atunci când joacă are evoluții nesatisfăcătoare.

În aceste condiții, se discută tot mai des despre plecarea sa de la Parma. Iar cei de la SportParma.com scriu că gruparea italiană și-a mai redus din pretențiile financiare. Dacă în vară cerea 20 de milioane de euro în schimbul său, acum suma este de doar 10 milioane de euro.

ADVERTISING

Italienii ar recupera așadar o bună parte din suma oferită în schimbul lui Man, ținând cont că au plătit 11 milioane de euro în urmă cu un an.

Galatasaray este echipa cea mai interesată și a făcut deja mai multe propuneri. Turcii au vrut să-l împrumute pe Man cu clauză obligatorie de cumpărare de 8 milioane de euro, dar Parma s-a opus.

Cei de la Galatasaray au reluat însă negocierile și se speră că vor ajunge la un acord. Pe lângă Galata, sursa citată mai scrie că de Man mai sunt interesate și alte cluburi mai mici, care nu pot plăti însă suma cerută de Parma.

ADVERTISING

După un start promițător în Serie A, Man a regresat în Serie B și are doar 2 goluri în acest sezon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!