Panduru prezintă greșeala lui Dan Petrescu la derbiul cu FCSB: "Imediat au început să apară ocazii"

Panduru prezintă greșeala lui Dan Petrescu la derbiul cu FCSB: "Imediat au început să apară ocazii"

Basarab Panduru a analizat derbiul dintre CFR Cluj și FCSB, disputat duminică seara și încheiat cu victoria la limită a „roș-albaștrilor”.

Fostul internațional român consideră că formația din Gruia a greșit pentru că a jucat mai mult cu gândul la un rezultat de egalitate.

"Felul în care s-au gândit să joace, probabil, l-am auzit şi pe Deac. Mai mult cu gândul la un egal. Am avut impresia că ei ar fi vrut egal, pe bună dreptate. Şi la meciul cu Craiova, şi la meciul cu FCSB. Poate erau campioni. Nu ştiu dacă în momentul ăsta. Dar abordând meciul ăsta la egal, s-ar putea să dai peste un FCSB hotărât, peste un FCSB care a jucat fotbal din primul minut, până în ultimul minut. E clar că după eliminarea din minutul 43, putem să vorbim despre un astfel de fotbal. 11 contra 10, e altceva. FCSB s-a dus cu jucători buni pe faza de atac. Imediat au început să apară ocazii. Nu ştiu ce putea să facă CFR după", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"Am impresia că nu avea multe soluţii, erau înghesuiţi în propriul careu de 16 metri, de multe ori. Era foarte greu. Totuşi, golul vine după un şut care nu e vreun mare şut şi se duce deviat. Echipa nu ştiu dacă a fost făcută greşit. Au încercat să joace sistemul pe care îl joacă de obicei şi s-a ajuns la rezultatul ăsta. Se relansează campionatul. Avem un final de campionat care merită să fie urmărit", a adăugat acesta.

CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, într-un meci din cadrul etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISING

Cu cinci runde înainte de finalul play-off-ului, clasamentul la vârf se prezintă astfel:

  1. CFR Cluj 45p
  2. FCSB 43p
  3. Universitatea Craiova 39p

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇