Olimpiu Moruțan și-a găsit echipă: Agentul fotbalistului a făcut anunțul

Olimpiu Moruțan și-a găsit echipă: Agentul fotbalistului a făcut anunțul

Olimpiu Moruțan (25 de ani) este la un pas să semneze cu o nouă echipă.

Accidentat de mai multă vreme, accidentare din cauza căreia a ratat și EURO 2024 cu naționala României, Olimpiu Moruțan se apropie de revenirea pe teren.

De serviciile sale se interesează Pisa, echipă care l-a mai avut sub formă de împrumut de la Galatasaray în urmă cu două sezoane. Presa din Italia oferă detalii despre posibila revenire a lui Moruțan la Pisa, de această dată transfer definitiv.

Moruțan face teste pentru a vedea cum a decurs recuperarea după accidentare și, dacă primește undă verde din partea medicilor, va semna cu Pisa, care îi va propune un contract pe patru ani. Transferul lui Moruțan, legitimat acum la Ankaragucu în Turcia, ar urma să se facă în schimbul a trei milioane de euro.

ADVERTISING

"Totul depinde de rezultatele examinării medicale, dacă medicii dau undă verde. În octombrie ar putea reveni pe teren să facă antrenamente cu mingea. Dacă se întâmplă, îl veți vedea la Pisa. Dacă nu, transferul va fi discutat din nou în ianuarie", a declarat Giovanni Becali, agentul lui Olimpiu Moruțan, conform italienilor.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!