Olimpiu Moruțan, dorit de ”împăratul” Terim la noua sa echipă de club

Olimpiu Moruțan, dorit de ”împăratul” Terim la noua sa echipă de club

Fotbalistul român Olimpiu Moruțan, legitimat în acest moment în Turcia la Ankargucu, poate fi primul transfer pe care marele antrenor turc Fatih Terim l-ar putea face la noua sa formație.

Fostul jucător de la FCSB este aproape să se transfere cu câteva luni înainte de EURO 2024, acolo unde speră să fie convocat de către selecționerul Edi Iordănescu. Tehnicianul de 70 de ani Fatih Terim îl dorește pe Moruțan la noua sa echipă, Panathinaikos Athena. El a fost dorit vara trecută în Italia și de Atalanta, grupare calificată în primăvara europeană a Europa League.

ADVERTISING

Olimpiu Moruțan este printre favoriții lui Fatih Terim, care caută să o întărească pe Panathinaikos în această fereastră de mercato. Echipa greacă ar urma să facă o ofertă de 3 milioane de euro pentru român, după cum scrie presa turcă, prin portalul newsbulletin247.com.

La națională, Moruțan se poate lăuda cu 14 selecții și un gol marcat, fiind titular la 4 meciuri din preliminariile EURO 2024, acolo unde nu a lipsit la nicio convocare.

Panathinaikos este la un singur punct în spatele lui PAOK, echipa condusă de Răzvan Lucescu, locul 1 în Grecia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!