Olimpiu Moruțan, acord total pentru revenirea în fotbalul italian. Va lupta din nou pentru promovarea în Serie A

Olimpiu Moruțan, acord total pentru revenirea în fotbalul italian. Va lupta din nou pentru promovarea în Serie A

Fotbalistul român Olimpiu Moruțan va reveni în Italia la 24 de ani, după ce sezonul trecut a impresionat la Pisa, în serie B, fiind împrumutat acolo de către Galatasaray.

Deși inițial antrenorul Okan Buruk l-a păstrat în lot pe român pentru sezonul viitor, se pare că tot acesta și-a dat ok-ul pentru plecarea fostului fotbalist de la FCSB în acest mercato.

Presa italiană scrie că Galata și-a dat acordul pentru ca Moruțan să revină în Italia, dar nu la Pisa, ci la o rivală pentru promovare, Palermo. Site-ul itasportpress.it scrie despre înţelegerea dintre Palermo şi Galatasaray, în care o mare influență a avut-o impresarul român Giovanni Becali.

ADVERTISING

Moruțan va pleca tot sub formă de împrumut la vulturii roz, cu opţiune de cumpărare definitivă pentru şase milioane de euro. Sezonul trecut, Olimpiu, jucător crescut de U Cluj, a bifat 36 de meciuri la Galata, marcând de 6 ori.

Olimpiu Morutan - Technical Midfielder 2023ᴴᴰ

Pisa l-a dorit definitiv pe Moruţan în această vară, însă n-a ajuns la niciun acord cu turcii. Românul are o cotă de piață în prezent de 4,5 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!