Oficialii Universității Craiova lansează acuzații la adresa FCSB după victoria de la Mediaș

Oficialii Universității Craiova lansează acuzații la adresa FCSB după victoria de la Mediaș

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a lansat acuzații la adresa FCSB, după victoria obținută la Mediaș, dintr-un penalti controversat.

Cartu spune că FCSB este împinsă de la spate de arbitri și că adversarelor le va fi greu deoarece echipa e bine „organizată” din acest punct de vedere.

„E de discutat ceea ce s-a întâmplat acolo? Poate să existe așa ceva în România? Se poate să aibă cineva o decizie de o așa manieră? Așa ceva greu se vede pe terenul de fotbal. Ce s-ar fi întâmplat dacă acest penalty ar fi fost dat pentru Universitatea Craiova? Ce ar fi făcut Dan Petrescu, CFR Cluj sau Meme Stoica?

Ziceau că sunt arbitri din Craiova, uite, decizii luate de ei care nu ne sunt favorabile. Uite ce penalty poate să existe în 2020. Avem atâtea camere, atâtea televiziuni..cum să iei o asemenea decizie. O avem grea anul acesta. E foarte bine organizată această echipă. Va fi foarte greu cu FCSB-ul”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a vorbit si el despre penaltiul pe care FCSB l-a primit în finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Arbitrul Sebastian Colțescu a acordat penalti pentru FCSB după o intervenție asupra lui Octavian Popescu.

Totuși, Crăciunescu spune că penaltiul a fost acordat eronat.

„Dacă ar fi avut contact, ar fi fost unul serios. Mie mi se pare că el calcă pe piciorul drept în exterior, îi fuge brazda de sub picior și apoi cade. Eu nu am văzut niciun contact. Chiar nu văd niciun contact. Te poți păcăli ca arbitru la o fază ca asta”, a spus Crăciunescu la Digi Sport.

FCSB a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-2, după un penalti transformat pe final de Sergiu Buș.

În urma acestui rezultat, FCSB are 3 puncte în fața Universității Craiova și 6 peste CFR Cluj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.