Oficialii de la CFR Cluj, în culmea fericirii după derbiul Rapid - FCSB: ”Campionatul s-a relansat!”

Oficialii de la CFR Cluj, în culmea fericirii după derbiul Rapid - FCSB: ”Campionatul s-a relansat!”

Rapid a învins FCSB cu mare lejeritate, scor 4-0 sâmbătă seara în Liga 1, lupta la titlu aprinzându-se din nou la vârful campionatului.

Venind la 5 puncte în spatele liderului, chiar și cei de la CFR Cluj au mai nou speranțe, din postura de locul 3 în campionat la acest moment. Antrenorul Adi Mutu s-a declarat chiar șocat de rezultatul dintre rapidiști și oamenii lui Gigi Becali, care practic nu au contat în înfruntarea de pe Arena Națională.

“A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

ADVERTISING

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea. Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a declarat Adrian Mutu la emisiunea Fanatik Superliga, de pe Prima Sport.

CFR Cluj a învins Sibiul vineri seara cu 1-0, în ultima etapă din sezonul regulat. În prima etapă din play-off, oamenii din Gruia se vor duela cu cei de la Universitatea Craiova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!