Ofertă venită din Premier League pe numele unui antrenor român

Ofertă venită din Premier League pe numele unui antrenor român

Un antrenor important al României, mai concret ultimul antrenor care a făcut-o pe FCSB campioană, în 2015, a primit o ofertă mai mult decât surprinzătoare, din Premier League.

Costel Gâlcă, 49 de ani, fost campion cu FCSB, trecut și pe la Espanyol sau Vejle, a confirmat că a primit o ofertă dintr-un campionat de top al lumii, cel al Angliei.

Românul a confirmat că a fost dorit de Watford, grupare de Premier League, și că, mai mult, a discutat de două ori cu patronul formației în galben și negru: "E adevărat cu Watford, dar eram sub contract atunci. Era în 2020. Erau interesaţi, am vorbit de două ori cu patronul clubului.

ADVERTISING

Era tentant, dar era situaţia de la Vejle. Poate dacă echipa era într-o perioadă mai bună, făceam tot posibilul să plec. Dacă aveam mai multe puncte faţă de cea care era la retrogradare, puteam să fac asta", a sunat declarația lui Gâlcă, făcută pentru portalul playsport.ro.

Oferta a venit în 2020, când Gâlcă făcea rezultate foarte bune în Danemarca. El s-a despărțit între timp de danezi și a primit o ofertă și de la CFR Cluj, dar nu s-a înțeles cu conducerea ardeleană.

Gâlcă, momentul adevărului: „Nu m-am simțit apreciat la FCSB! Nu făceam ce-mi cerea Becali”

El a mai fost dorit de asemenea și de Sepsi OSK, iar în prezent, dacă Mirel Rădoi își va menține decizia de a pleca de la naționala României, poate deveni o soluție ca selecționer.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!