Oferta trimisă de FCSB înaintea transferului lui Luis Phelipe: "L-am vrut pe el"

Oferta trimisă de FCSB înaintea transferului lui Luis Phelipe: "L-am vrut pe el"

FCSB a dezvăluit o ofertă de transfer trimisă la un club din Superligă înaintea de a-l lua pe Luis Phelipe (22 de ani) de la Poli Iași, cu 200.000 de euro.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a spus că înainte de a-l transfera pe brazilianul Luis Phelipe a trimis o ofertă de transfer pentru Marius Ștefănescu de la Sepsi, refuzată de șefii clubului din Sf. Gheorghe.

Becali a spus ar fi preferat să transfere fotbaliști români în detrimentul lui Luis Phelipe, Baba Alhassan sau Nana Antwi, însă n-a avut pe cine. În plus, a mai spus că nu îi pare rău că l-a ratat pe Ștefănescu, cel care a rămas la Sepsi, deși a fost dorit și de Rapid.

ADVERTISING

"Eu vreau cu români, dar spuneţi-mi un jucător român şi-l cumpăr, măcar de valoarea lui Luis Phelipe, a lui Alhassan, a lui Nana. Nu e niciunul, nici mijlocaşi, interi, atacant, fundaş dreapta, niciunul din România nu e mai bun pe postul ăla. De la alte echipe, nu de la noi.

Ştefănescu zic că nu e mai bun decât Luis Phelipe. Am vrut să-l iau, dar n-au vrut să-l vândă, dar tot nu e mai bun decât Luis Phelipe, că dacă chiar insistam îl luam", a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

FCSB a făcut trei transferuri în perioada de mercato din iarnă, Luis Phelipe (Poli Iași, 200.000 de euro), Baba Alhassan (Hermannstadt, 600.000 de euro) și Nana Antwi (Urartu, 50.000 de euro).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!