Oferta de transfer a FCSB, acceptată: O campioană din Europa l-a vrut, dar a semnat cu "roș-albaștri"

Oferta de transfer a FCSB, acceptată: O campioană din Europa l-a vrut, dar a semnat cu "roș-albaștri"

Siyabonga Ngezana (25 de ani), fotbalist care a semnat cu FCSB și care vine din Africa de Sud, a refuzat o ofertă importantă din Europa pentru a semna cu „roș-albaștri”.

FCSB a făcut un transfer-surpriză, Siyabonga Ngezana, un fundaș central din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs.

Clubul sud-african l-a anunțat mai repede pe Siyabonga Ngezana la FCSB, a luat înaintea echipei din București, dar se pare că oferta de la FCSB nu a fost singura pentru fundașul central.

Siyabonga Ngezana a fost dorit și de Sheriff Tiraspol, echipă din Moldova care va participa în preliminariile UEFA Champions League și care a jucat în trecut recent în grupele Ligii Campionilor, scrie site-ul thesouthafrican.com. Dar, se pare, Kaizer Chiefs a refuzat oferta moldovenilor.

ADVERTISING

"Campioana Superligii din Moldova, Sheriff Tiraspol, care va juca în preliminariile Ligii Campionilor, l-a ofertat luna trecută pe Siyabonga Ngezana. Aceștia și-au dorit un împrumut cu opțiune de cumpărare, însă au fost refuzați de șefii clubului Kaizer Chiefs", scrie sursa citată.

FCSB s-a oferit să-l cumpere din prima pe Siyabonga Ngezana, astfel că i-a convins pe sud-africani să renunțe la serviciile lui.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!