Cremonese a luat decizia finală în privința lui Vlad Chiricheș

Cremonese a luat decizia finală în privința lui Vlad Chiricheș

Cremonese, clubul italian de care aparține Vlad Chiricheș (33 de ani), a luat o decizie importantă în privința viitorului fundașului central.

Dorit de FCSB, Vlad Chiricheș mai are un an de contract cu Cremonese, club retrogradat din Serie A în Serie B, iar „roș-albaștri” așteaptă în continuare un răspuns de la jucător.

Presa din Italia anunță că șefii lui Cremonese au luat o decizie importantă în privința viitorului lui Chiricheș. Românul, împreună cu un alt fotbalist - Emanuele Valeri - își termină contractul cu Cremonese în vara lui 2024, iar șefii nu vor să-i piardă gratis în vara anului viitor.

ADVERTISING

Astfel, Cremonese va încerca să-l vândă pe Vlad Chiricheș, iar în acest caz FCSB va trebui să plătească pentru serviciile fundașului central.

"Grupul jucătorilor care termină contractul în 2024 e unul format din Vlad Chiricheș și Emanuele Valeri. Există riscul să fie pierduți gratis în vara viitoare, la finalul sezonului viitor, clubul vrea să evite acest lucru, iar ofertele care vor veni în perioada următoare vor fi luate în calcul.

Clubul se va întâlni în curând cu Vlad Chiricheș pentru a vedea disponibilitatea sa de a juca în Serie B", notează calciocremonese.it, care citează La Provincia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Chinuit de probleme musculare, Vlad Chiricheș a jucat doar 17 meciuri (1.077 de minute) în sezonul trecut la Cremonese, în Serie A, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!