O vedetă de la FCSB ar fi dorită de Atletico de Madrid în Primera Division - presă

O vedetă de la FCSB ar fi dorită de Atletico de Madrid în Primera Division - presă

Atletico de Madrid ar fi interesată de serviciile unuia dintre cei mai talentați jucători ai lui FCSB, vicecampioana României.

Octavian Popescu (20 de ani), decarul celor din Berceni, ar fi în pole position pentru un viitor transfer în Spania, scrie chiar presa iberică.

Popescu i-ar putea lua locul lui Yannick Carrasco (29 de ani), care ar dori să părăsească gruparea de pe „Wanda Metropolitano” la finele sezonului, după cum scrie portalul spaniol todofichajes.com:

„Conducerea clubului madrilen caută noi fotbaliști care să întărească linia de atac a echipei, iar unul dintre jucătorii urmăriți este Octavian Popescu. Tânăra extremă a strâns deja selecții în echipa națională, dar și multe meciuri în atacul echipei istorice Steaua București (n.r.: FCSB). Având un contract care expiră în iunie 2024, clubul la care activează știe că a venit vremea să încaseze bani de pe urma transferului său, iar Atletico Madrid este unul dintre cluburile care îl doresc.

Roș-albii au intrat deja în contact atât cu agentul jucătorului, cât și cu conducerea clubului Steaua, iar Octavian Popescu este unul dintre pariurile lui Atletico Madrid, care își dorește să își întinerească lotul”, punctează sursa mai sus citată.

ADVERTISING

Ar fi fără îndoială unul dintre cele mai importante transferuri făcute în ultimii 30 de ani de către o echipă din România. În octombrie 2022, Adrian Ilie, fosta legendă a Stelei sau a Valenciei, declara că a fost sunat pentru a fi interogat de către o echipă de top 4 în Spania în legătură chiar cu Tavi Popescu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!