O tenismenă a fost huiduită la scenă deschisă la US Open după un gest reprobabil: ”Dezgustător!”

O tenismenă a fost huiduită la scenă deschisă la US Open după un gest reprobabil: ”Dezgustător!”

O tenismenă de top a fost aspru criticată de mii de fani prezenți la US Open, după un gest rar întâlnit pe o arenă a sportului alb.

Yulia Putintseva (29 de ani, 32 WTA) a fost învinsă în turul al treilea de la US Open de italianca Jasmine Paolini (28 de ani, 5 WTA), scor 3-6, 4-6. Însă nu scorul sau desfășurarea partidei sunt acum importante. Ci un gest făcut de kazaha Putintseva, care a fost un car de nervi pe parcursul întregului meci.

La unul dintre punctele de pe finalul jocului, Yulia s-a răzbunat pe o fată de mingi. Aceasta i-a oferit mai multe mingi pentru a servi, însă jucătoarea din Kazahstan le-a lăsat pe primele două să treacă pe lângă ea, ignorând complet reacțiile din jurul său. Fanii au taxat acest comportament însă, începând să huiduie copios. Mai multe reacții au curs nemilos și pe rețelele sociale: ”Dezgustător” sau ”Lipsă de respect”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

După joc, Putintseva a încercat să se explice, spunând că nu a avut ceva anume cu acea fată de mingi și că tensiunea jocului este de vină: Eram foarte supărată pe mine pentru că nu câștigasem un joc de la break point și m-am golit de emoții, m-am pierdut în gânduri, până la punctul în care nu mă puteam concentra la nimic ce se întâmpla în jurul meu și la cine îmi dădea mingile... Toți copiii cu mingi au fost incredibili, ca întotdeauna la US Open", a spus Putintseva pe contul său de Instagram.

ADVERTISING

Pentru un loc în sferturile de finală de la US Open, Paolini se va duela cu Karolina Muchova, din Cehia.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!