O tenismenă a fost depistată pozitiv cu coronavirus la Roland Garros

O tenismenă a fost depistată pozitiv cu coronavirus la Roland Garros

Organizatorii Roland Garros au anunțat că una dintre tenismenele prezente la ediția din acest an a fost testată pozitiv la Covid-19.

Identitatea sportivei n-a fost dezvăluită, însă pentru ea turneul s-a încheiat inainte de a începe, urmând a fi izolată timp de 7 zile.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Săptămâna aceasta, la Roland Garros au loc calificările, in timp ce meciurile de pe tabloul principal se vor desfășura în perioada 27 septembrie – 11 octombrie.

Conform organizatorilor, aproximativ 900 de teste au fost efectuate în ultimele cinci zile.

La simplu feminin, Simona Halep va fi cap de serie numărul 1, după ce ocupanta locului 1 în ierarhia WTA și, totodată, deținătoarea trofeului, australiana Ashleigh Barty, s-a retras.

Pe lângă Simona, la Roland Garros vom avea alte patru tenismene pe tabloul principal: Patricia Țig, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan.

În plus, șapte tenismene din România vor evolua, începând de astăzi, în calificări: Laura Ioana Paar, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Gabriela Talabă, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Monica Niculescu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.