O nouă lovitură pentru Jaqueline Cristian

O nouă lovitură pentru Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian ratează participarea la Indian Wells și Miami Open, după accidentarea suferită ieri în timpul meciului cu Daria Kasatkina, din turul doi al turneului de la Doha.

Nu avem încă detalii despre gravitatea accidentării la genunchiul drept, dar Jaqueline i-a informat deja pe organizatorii turneului din California că nu va putea participa.

Locul ei pe tabloul principal a fost despre redistribuit slovacei Kristina Kucova.

Indian Wells 2022 are loc în perioada 7-20 martie.

De asemenea, Jaqueline nu va fi prezentă nici la Miami Open.

Jaqueline Cristian s-a accidentat la genunchi și a abandonat în timpul meciului cu Daria Kasatkina, din runda a doua a turneului de la Doha.

ADVERTISING

Ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, tenismena noastră a produs o mare surpriză în primul tur, când a eliminat-o pe Elena Rybakina, iar meciul cu Kasatkina l-a început excelent.

Jaqueline și-a adjudecat primul set cu 6-2 și a arătat un joc excelent, însă în actul doi, la scorul de 2-2, jucătoarea în vârstă de 23 de ani s-a accidentat la genunchiul drept în timpul unei sărituri după o minge.

Ea s-a prăbușit apoi pe teren și a primit îngrijiri medicale, însă în cele din urmă a părăsit terenul în scaun cu rotile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇