O nouă forţă în Liga 1: "Se pare că va fi un proiect grandios"

O nouă forţă în Liga 1: "Se pare că va fi un proiect grandios"

Mihai Stoica se așteaptă ca din sezonul viitorul fotbalul românesc să aibă o nouă forță.

Managerul lui FCSB a rămas impresionat că UTA Arad a reușit să-l convingă pe David Miculescu să-și prelungească angajamentul.

"Probabil că a primit o mare mărire la salariu. Probabil că acolo se pregăteşte să se facă o mare echipă, ce citesc şi eu prin presă, că se pare că va fi un proiect grandios. Ar fi excelent să mai fie o forţă în fotbalul românesc. M-a surprins (n.r. că Miculescu şi-a prelungit contractul), pentru că un jucător la vârsta lui, care intra în ultimele 12 luni de contract, cu un tată fost jucător care ştie să administreze situaţia foarte bine, putea să câştige foarte mulţi bani", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Dar este extrem de important, din punct de vedere fotbalistic şi uman, faptul că a ales să continue la UTA. Asta înseamnă că pune pe primul loc performanţa sportivă şi mediul în care se află, pentru că şi el dator UTA-ei. Şi e mare lucru. Eu cred că ar trebui luat ca un gest senzaţional ăsta făcut de familia Miculescu", a adăugat managerul "roș-albaștrilor".

UTA Arad se află pe locul 4 în clasamentul din play-out-ul Ligii 1.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇