"O mică eroare a unui mare campion" | Cum a ratat David Popovici finala de la Europenele de natație

"O mică eroare a unui mare campion" | Cum a ratat David Popovici finala de la Europenele de natație

David Popovici a ratat calificarea în finala probei de 400 de metri liber de la Campionatele Europene de natație de la Kazan din cauza unei erori.

Înotătorul român a crezut că a încheiat cursa și s-a oprit cu două bazine înainte de finalul ei.

"INOT. Euro Kazan 2021. Robert Glință – în semifinalele probei de 50 m spate. David învață de la o cursă la alta!

Campionatul European 2021 în bazin de 25 metri a debutat azi la Kazan, în Rusia. În prima reuniune, Robert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 50 metri spate (locul 6 la general, cu 23,23 secunde). Azi după amiază, Robert va concura pentru un loc în finala probei.

ADVERTISING

Tot azi, David Popovici și-a făcut încălzirea cu 400 metri liber, o probă încheiată cu ”stop” neprevăzut. David a condus detașat seria sa, dar s-a oprit după 14 bazine (din cele 16 totale). Și-a dat seama că mai e de tras, a reintrat în cursă, dar secundele pierdute l-au privat de intrarea în finală. O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Și învață repede!

Cândva, ne vom aminti amuzați că în cariera unui mare sportiv se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan (100 și 200 m liber), plus alte câteva mii înaintea ta", se arată într-un comunicat al clubului Dinamo.

INOT. Euro Kazan 2021. Robert Glință – în semifinalele probei de 50 m spate. David învață de la o cursă la alta!????...

Publicată de Dinamo pe Marţi, 2 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇