O echipă din Superliga investește 4 milioane de euro în transferuri: "La anul luăm titlul"

O echipă din Superliga investește 4 milioane de euro în transferuri: "La anul luăm titlul"

O echipă din Superliga a anunțat investiți de 4 milioane de euro în transferuri.

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a dezvăluit că bugetul de achiziții a fost suplimentat până la 4 milioane de euro pentru câștigarea titlului.

”Eu zic că Rapidul ia titlul anul viitor, eu așa cred. Este greu să prezici acum, sunt multe variabile, sunt patru-cinci echipe care se vor bate cu siguranță, dar ideea de a nu fi măcar pe podium este exclusă.

Bugetul de transferuri era gândit inițial la trei milioane, dar depinde mult de oportunități, ce apare la momentul respectiv. Eu zic că va fi undeva la patru milioane, mai precis. Iar bugetul de cheltuieli total va fi undeva la 10 milioane, ceea ce va permite clubului să semneze contracte generoase”, a declarat Dan Șucu, la Prosport Live.

ADVERTISING

Până în prezent, Rapid l-a transferat liber de contract pe mijlocașul Răzvan Oaidă, ultima dată la FCSB. La echipă a ajuns și juniorul Omar El Sawy de la Csikszereda.

Rapid a mai făcut oferte pentru Yuri Matias și Christopher Braun de la CFR Cluj, pentru Dina Grameni de la Farul și pentru Denis Drăguș de la Standard Liege.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!