O echipă din România nu se va prezenta la ultimele meciuri din acest an din cauza coronavirusului

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timişoara nu mai face deplasarea la Sfântu Gheorghe, pentru ultimele două meciuri oficiale din Liga Zimbrilor programate în acest an, din cauza unor cazuri de COVID-19, potrivit paginii de Facebook a clubului.

”La testările făcute, conform procedurilor, înaintea plecării spre judeţul Covasna violeţii s-au confruntat cu alte două cazuri pozitive, iar Direcţia de Sănătate Publică Timiş nu a dat avizul în această dimineaţă”, precizează clubul.

''Având în vedere faptul că în data de 19.12.2020 la testele efectuate pentru determinarea infecţiei cu Sars-Cov 2, doi dintre jucătorii echipei de handbal SCM Politehnica Timişoara au fost depistaţi pozitivi şi în 18.12 şi 19.12 când au fost organizate antrenamente cu întregul lot, deplasarea echipei pentru meciurile din 22-23.12.2020 nu poate fi efectuată în condiţii de siguranţă'', se arată în informarea DSP-ului.

ADVERTISING

Poli trebuia să joace marţi cu campioana Dinamo Bucureşti, iar miercuri cu CSU din Suceava. În aceste condiţii, ambele întâlniri vor fi pierdute la ''masa verde'' de bănăţeni.

Poli Timişoara ocupă locul 6 în Liga Naţională după 13 etape, cu 24 de puncte.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇