Cine este favorit să preia naționala feminină de handbal a României, după evoluția dezamăgitoare de la Campionatul European

Cine este favorit să preia naționala feminină de handbal a României, după evoluția dezamăgitoare de la Campionatul European

Echipa națională feminină de handbal a României va avea un nou selecționer începând cu anul următor, după evoluția dezamăgitoare de la Campionatul European încheiat ieri în Danemarca.

Favorit să-i ia locul lui Bogdan Burcea este antrenorul lui CSM București, Adi Vasile.

Adi Vasile lasă de înțeles că n-ar mai refuza o ofertă din partea Federației Române de Handbal, după ce a fost dorit și în urmă cu un an.

"A fost foarte greu momentul ăla când am refuzat. Cred că ar fi fost mult prea repede pentru mine, abia fusesem numit la CSM. Eu încerc să fiu cât mai obiectiv, cât mai critic. Acel moment nu cred că l-aș fi meritat pe deplin", a spus Adi Vasile pentru Antena Sport.

ADVERTISING

"Trebuie să recunoaştem că rezultatul de la European nu este ca o surpriză. Nu poţi să îl pui pe seama unui accident. Trebuie să fim conştienţi de care este realitatea noastră. În primul rând, trebuie să ne gândim dacă vrem să updatăm nişte lucruri înspre mai bine. Asta e foarte complicat, vine cu foarte multă muncă, cu o strategie. Din păcate, pentru 2020, să vorbeşti că România nu are o identitate, aşa cum eu consider, este foarte trist", a adăugat acesta.

Adi Vasile are 38 de ani și o antrenează pe CSM București, după ce a fost secund la gruparea finanțată de Primăria Capitalei și naționala Muntenegrului.

ADVERTISING

12 este locul pe care naționala României a încheiat Campionatul European de handbal feminin, câștigat de Norvegia, după o finală cu Franța.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇