O echipă din Liga 1 susține că a fost păcălită de FCSB cu doi jucători

O echipă din Liga 1 susține că a fost păcălită de FCSB cu doi jucători

Președintele Academicii Clinceni, Iulian Stoica, acuză că FCSB a păcălit gruparea ilfoveană.

Actualul președinte de la Clinceni deplânge modul în care FCSB i-a transferat pe Adrian Șut și Andrei Cordea.

"Am fost păcăliți cu doi jucători. Becali l-a luat pe Șut și a zis că s-a stins o datorie morală și nu mai știu ce. După aia, l-a luat și pe Cordea. A fost o chestie simplă. Fostul președinte, domnul Bigan, are o relație cu domnul Argăseală și a făcut ce s-a făcut, când s-a format echipa cu jucători împrumutați", a spus Iulian Stoica pentru Fanatik.

ADVERTISING

"La un moment dat, am avut 11 jucători cărora noi le-am plătit jumătate din salarii. Iar, la un moment dat, când s-au retras, au zis: 'Domne, îl luăm pe Șut pentru a stinge datoria'. Domnul Constantin Bigan, care era președinte, la momentul acela, a spus că hai să închidem. Am zis: 'Bine, domne!'. Și l-a luat pe Șut. Și, acum, am ajuns să-l ia pe Cordea în aceeași situație. Cordea era un jucător pe care puteam să luăm o sumă frumoasă de bani, la momentul acela", a adăugat acesta.

Adrian Șut (22 de ani) a ajuns gratis la FCSB în 2019, iar în prezent are o cotă de 750.000 de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Andrei Cordea (22 de ani) a sosit la FCSB în vara acestui an, în schimbul a doar 50.000 de euro, iar acum este cotat la 900.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇