Jucătorul care poate pleca în orice clipă de la FCSB: "N-are ce să caute, serios că nu are ce să caute"

Jucătorul care poate pleca în orice clipă de la FCSB: "N-are ce să caute, serios că nu are ce să caute"

Mihai Stoica le transmite jucătorilor lui FCSB care sunt afectați de criticile lui Gigi Becali să-și caute alte echipe.

Managerul „roș-albaștrilor” consideră că aceștia „au o problemă” dacă nu fac față ieșilor finanțatorului lui FCSB.

În acest context, Mihai Stoica îi transmite fundașului Iulian Cristea că "n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute", în cazul în care e marcat de o declarație a lui Becali.

"I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB. La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema?", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului. Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă. Dacă Cristea e marcat de o declaraţie a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute", a adăugat acesta.

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, la 11 puncte în spatele primei clasate, CFR Cluj, care are însă un meci în plus disputat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇