O echipă din Liga 1 anunță că-și face "cel mai tare stadion" și va avea "cel mai mare buget"

O echipă din Liga 1 anunță că-și face "cel mai tare stadion" și va avea "cel mai mare buget"

O echipă din Liga 1 are planuri mari pentru viitorul apropiat.

FC Argeș este revelația sezonului, a intrat în play-off, iar acum primarul Cristian Gentea a anunțat că gruparea va avea „cel mai mare buget”. Totuși, acesta va fi de 6 milioane de euro și nu va fi nici pe departe cel mai mare.

"Venim şi noi cu 1.3 milioane. Mai aducem încă 1.7 milioane. Deci 5 milioane. Să vină şi ei cu un milion şi cu 6 milioane de euro avem cel mai mare buget din ţară la anul", a spus Gentea, conform Telekom Sport.

De asemenea, Gentea a mai declarat că FC Argeș va avea și cel mai tare stadion din Liga 1.

ADVERTISING

"Eu promit că reuşim să luăm terenul şi vom avea cel mai tare stadion din ţară, pentru că o meritaţi cu prisosinţă. Urmează două hotărâri de Guvern după care preluarea terenului. Va fi o realitate şi atunci putem să discutăm altfel şi despre terenurile de antrenament, şi despre proiectul stadionului mare, pe care chiar abia aştept să îl vedeţi că este gata, numai că trebuie întâi să preluăm terenul", a mai spus primarul din Piteşti.

Conform informaţiilor apărute pe finalul anului trecut, arena ar urma să aibă în jur de 15.000 de locuri, în culorile clubului, iar suprafaţa de joc va fi hibridă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!