O antrenoare de top se înclină în fața Anei Bogdan pentru gestul făcut față de Dayana Yamstremska (Video)

O antrenoare de top se înclină în fața Anei Bogdan pentru gestul făcut față de Dayana Yamstremska (Video)

Antrenoarea Rennae Stubbs a avut un comentariu elogios la adresa Anei Bogdan, pentru modul în care s-a comportat după ce a pierdut meciul cu Dayana Yamstremska de la Lyon.

Stubbs a lăudat-o pe Ana pentru faptul că a îmbrățișat-o pe Yamstremska și a încurajat-o, deși tocmai pierduse meciul cu ea.

"Este un moment cu adevărat minunat și pot spune câtă clasă la fileu din partea Anei Bogdan! Sunt lucruri mult mai importante acum… Felicitări, doamnelor!", a scris Rennae Stubbs pe Twitter.

Stubbs le-a antrenat în carieră pe Sam Stosur, Eugenie Bouchard și Karolina Pliskova.

ADVERTISING

Amintim că Ana Bogdan a pierdut în primul tur de la Lyon în fața ucrainencei Dayana Yamstremska, sportivă care cu doar câteva zile în urmă a părăsit țara natală într-o cursă dramatică ce a adus-o inclusiv în România.

Yamstremska a reușit să treacă peste războiul din țara natală și peste faptul că familia să se află încă în Odessa. Ea a învins-o pe Ana Bogdan cu 3-6, 7-6 (7), 7-6 (7).

Dayana Yamstremska a ajuns la Lyon după ce a plecat împreună cu sora sa de 15 ani din Odessa, unde și-a lăsat părinții. Pe drumul spre Franța, ea a ajuns și în România și le-a mulțumit oamenilor pentru modul în care a fost tratată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La turneul de la Lyon, ea a intrat pe teren purtând un drapel al Ucrainei, țară invadată în aceste zile de armata trimisă de Vladimir Putin.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!