Ana Bogdan, învinsă de ucraineanca Dayana Yamstremska la Lyon după un meci dramatic

Ana Bogdan, învinsă de ucraineanca Dayana Yamstremska la Lyon după un meci dramatic

Ana Bogdan a pierdut în primul tur de la Lyon în fața ucrainencei Dayana Yamstremska, sportivă care cu doar câteva zile în urmă a părăsit țara natală într-o cursă dramatică ce a adus-o inclusiv în România.

Yamstremska a reușit să treacă peste războiul din țara natală și peste faptul că familia să se află încă în Odessa. Ea a învins-o pe Ana Bogdan cu 3-6, 7-6 (7), 7-6 (7).

Ana a câștigat primul set fără probleme, dar în al doilea s-a mers cap la cap, fără niciun break, iar Yamstremska s-a impus la tie-break.

ADVERTISING

În setul decisiv, Ana a condus cu 3-1, dar ucraineanca a revenit și apoi soarta confruntării a fost stabilită tot la tie-break, unde Yamstremska s-a impus.

Dayana Yamstremska a ajuns la Lyon după ce a plecat împreună cu sora sa de 15 ani din Odessa, unde și-a lăsat părinții. Pe drumul spre Franța, ea a ajuns și în România și le-a mulțumit oamenilor pentru modul în care a fost tratată.

La turneul de la Lyon, ea a intrat pe teren purtând un drapel al Ucrainei, țară invadată în aceste zile de armata trimisă de Vladimir Putin.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!