Nume surpriză pe lista FRF: "Sunt surprins, dar mândru"

Nume surpriză pe lista FRF: "Sunt surprins, dar mândru"

Naționala României ar putea avea un selecționer neașteptat.

Adrian Ursea se află pe lista cu tehnicieni propuși de Comisia Tehnică a FRF pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi, iar fostul antrenor al lui Nice se declară onorat.

Totuși, Ursea dezvăluie că nu a fost contactat, deocamdată, de niciun reprezentant al Federației.

"Fără îndoială, sunt onorat că numele meu este nominalizat pentru postul de selecționer. În primul rând, sunt surprins, iar în al doilea, mândru. A fi selecționerul unei echipe naționale și, mai ales a țării de origine, reprezintă foarte mult. În schimb, nu mă pot pronunța despre orice altceva datorită faptului că nu am avut niciun contact personal", a spus Adrian Ursea pentru playsport.ro.

ADVERTISING

"Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în ceea ce privește situația, criteriile, trecutul și viitorul antrenorului sau antrenorilor propuși. S-au conturat niște nume, 12 în total. Aceștia sunt cei doi Lucescu (Mircea și Răzvan), cei doi Iordănescu (Junior și Senior), Hagi, Pițurcă, Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni și George Gîlcă", a dezvăluit Adrian Țicleanu, membru în Comisia Tehnică a FRF.

Adrian Ursea (54 de ani) este liber de contract după ce s-a despărțit în vară de Nice.

ADVERTISING

Vevey, Servette Geneva, Meyrin, Neuchatel Xamas (tineret) și Servette U21 sunt echipele din cariera lui Ursea.

Născut la Slobozia, Ursea a jucat pentru Petrolul Ploiești, Victoria București, Locarno, Chenois, Rapid, Etoile Carouge, Bulle, Vevey, Stade Nyonnais și Fribourg.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇