Novak Djokovici testează la Roland Garros un antrenor surpriză

Novak Djokovici testează la Roland Garros un antrenor surpriză

Liderul mondial ATP Novak Djokovici a ajuns la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros fără niciun titlu câștigat în 2024, fiind și în mare pericol ca la finele turneului să piardă locul 1 mondial.

Djokovici a susținut o conferință de presă în ziua în care turneul de la French Open a început. Campionul en-titre de la Paris are în obiectiv să câștige al 25-lea titlu de Mare Șlem. Și asta chiar dacă are doar 3 semifinale bifate în acest an, ultima la Geneva în această săptămână, când pierdea la cehul Machac.

ADVERTISING

La Roland Garros, Novak Djokovici s-a impus de trei ori până acum (2016, 2021 și 2023) și acum anunță că va colabora aici la Paris cu un nou antrenor, e vorba de Boris Bosnjakovici, antrenor principal la Academia Novak. Bosnjakovic este specialist în date de performanță și analiză video: "Nu am confirmat de când m-am despărțit de Goran Ivanisevici că am un antrenor permanent. Nenad Zimonjici este în echipa mea temporar, pentru a mă ajuta ca prieten, mentor, ca cineva important în viața mea și pe care îl cunosc. Astăzi vine la Paris Boris Bosnjakovic, care face parte din echipa mea tehnică, când e vorba de analiza meciurilor, a lucrat ca antrenor principal sau unul dintre antrenorii principali la academia mea. Nu am un plan pe termen lung după acest turneu", a transmits Nole în fața presei pariziene.

Djokovic & Ruud Battle For The Men's Singles Trophy! | Roland-Garros Highlights | Eurosport

În primul tur, pe 28 mai, Djokovici îl va înfrunta pe favoritul gazdelor, francezul Pierre-Hugues Herbert.

ADVERTISING

Turneul de la Roland Garros este televizat pe EuroSport.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!