Novak Djokovici, resemnat în ceea ce privește participarea sa la US Open

Novak Djokovici, resemnat în ceea ce privește participarea sa la US Open

Marele campion sârb Novak Djokovici, fostul lider mondial ATP, este aproape resemnat în ce privește absența sa de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

El nu este vaccinat împotriva Covid-19, astfel că el nu se pliază regulilor din SUA, care precizează că vaccinarea împotriva Covid-19 este necesară pentru intrarea pe teritoriu a celor care nu sunt cetățeni americani.

Nole tocmai a cucerit Wimbledonul pentru a șaptea oară și cu siguranță că se afla printre favoriți dacă ar fi putut ajunge la US Open, turneu care se organizează în complexul de la Flushing Meadows.

"Este întotdeauna plăcut să câștigi cel puțin un Grand Slam într-un sezon, mai ales când este vorba de Wimbledon, un turneu care înseamnă mult pentru mine. Sezonul acesta este un succes, tot ceea ce se va întâmpla în viitor este doar un bonus pentru mine", a declarat sârbul pentru presa din Croația, acolo unde își petrece o vacanță alături de familie.

ADVERTISING

US Open are loc între 29 august și 11 septembrie.

Dacă ar cuceri trofeul de la New York, Djokovici l-ar egala pe Rafa Nadal la capitolul turnee de Grand Slam, câte 22 fiecare.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!